Anlık Bildirim

A Quiet Place: Day One'dan yeni fragman yayınlandı

Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) serisinin merakla beklenen yeni filmi A Quiet Place: Day One'dan yeni bir fragman yayınlandı. Film, 28 Haziran'da sinemaseverlerle buluşacak.
A Quiet Place: Day One'dan yeni fragman Tam Boyutta Gör
Son yılların en başarılı korku-gerilim serilerinden biri olan Sessiz Bir Yer (A Quiet Place) serisi, beyazperdedeki yolculuğunu sürdürüyor. Bir yandan serinin üçüncü filmi için hazırlıklar sürerken, bir yandan da ilk spin-off filminin çıkışı için gün sayılıyor. İzleyicileri seride anlatılan olayların en başına götürecek olan Sessiz Bir Yer: Birinci Gün (A Quiet Place: Day One), önümüzdeki ay sinemaseverlerle buluşacak.

28 Haziran'da vizyona girecek film için tanıtım çalışmalarına hız veren Paramount, filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

A Quiet Place: Day One, Uzaylı İstilasının İlk Günlerini Anlatacak

Day One, A Quiet Place filmlerinde gördüğümüz sese duyarlı yaratıkların Dünya'ya geldiği ilk günlere odaklanıyor ve uzaylı istilasının ilk günlerinde büyük şehirlerde yaşananları anlatıyor. New York gibi kalabalık ve gürültülü bir şehirde sese duyarlı yaratıklarla karşı karşıya kalan insanlar, en ufak bir sesin bile ölüm anlamına geldiği bu kıyım sırasında zorlu bir hayatta kalma savaşı verecek.

Pig filmiyle çıkış yapan Michael Sarnoski'nin yönettiği filmin başrollerinde Lupita Nyong'o, Joseph Quinn, Alex Wolff ve Djimon Hounsou yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim